Рецепт гарячих бутербродів: швидкий і смачний перекус за лічені хвилини

Рецепт гарячих бутербродів: швидкий і смачний перекус за лічені хвилини

Гарячі бутерброди давно стали однією з універсальних страв, вони можуть стати повноцінним сніданком або вечерею, перекусом, стравою для пікніка та доповненням до шашликів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • хліб, 300 г;
  • помідори, 4 шт.;
  • сир, 200 г;
  • шпроти, 1 баночка;
  • майонез, 60 г.

Процес приготування бутербродів

Два помідори очищаємо від шкірки і подрібнюємо на тертці або блендером, змішуємо з майонезом.

Хліб скибочками змащуємо соусом, який вийшов, викладаємо на деко.

На скибочки кладемо шпроти по кілька штук, посипаємо тертим сиром.

Запікаємо у духовці при 180 градусах близько 15 хвилин.

Такі бутерброди потрібно подавати гарячими, так вони смачніші, чим у холодному вигляді.

При подачі можна посипати кунжутом та зеленню.

Відмінно поєднувати їх із різними салатами.