Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Свинячі реберця можна готувати різними способами. Хочу поділитися з вами оригінальним, цікавим рецептом, за допомогою якого зробимо м’які і соковиті закусочні реберця.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинні ребра, 1 кг;
  • томатна паста, 2 ст.л;
  • соєвий соус, 3 ст.л;
  • сіль, перець, коріандр, часник;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • лимонний сік, 1 ст.л;
  • мед, 2 ст.л;
  • картопля, 4 великі;
  • цибуля, 1 шт;
  • кунжут, 50 г,
  • часник, мед, 1 ст.л.

Процес приготування реберець

Ребра промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Змішуємо томатну пасту з соєвим соусом і всіма спеціями, медом, пропущеним через прес часником. Видавлюємо лимонний сік і перемішуємо соус до повної однорідності.

Заливаємо реберця соусом і добре перемішуємо, щоб м’ясо повністю покрилося масою.

Накриваємо ємність і залишаємо маринуватися на 1 – 2 години.

Відварюємо картоплю в мундирах.

Змішуємо мед з соєвим соусом, кунжутом, часником і спеціями.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі.

Картоплю ріжемо часточками і додаємо до цибулі, обсмажуємо.

Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо реберця, зверху поливаємо залишками соусу. Накриваємо пергаментом і запікаємо при 200 градусах близько 20 – 30 хвилин.

Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Подаю реберця з картопляним гарніром і додаю салати зі свіжих або маринованих овочів.

Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Така вечеря виходить дуже розкішною, аромат стоїть по всій кухні. Я часто роблю її для гостей і на пікніки.