Риба тане в роті: дуже простий і швидкий рецепт – детальний рецепт

Риба тане в роті: дуже простий і швидкий рецепт - детальний рецепт

Минтай можна готувати різними способами. Цей рецепт – один з моїх улюблених: він простий, швидко все робиться, продуктів необхідно мінімум.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай або хек, 900 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • сіль і перець, спеції;
  • масло вершкове, 35 г;
  • лавровий лист, 2 шт.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від усього зайвого. Прибираємо нутрощі, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Ріжемо тушки на порційні шматочки, солимо і перчимо до смаку.

Порада: можна використовувати різні спеції для риби на свій смак.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Розтоплюємо вершкове масло в сковорідці і висипаємо різні спеції, перемішуємо і викладаємо цибулю.

Обсмажуємо цибулю близько 5 хвилин.

Викладаємо шматочки риби і тушкуємо 10 – 15 хвилин на середньому вогні.

Риба тане в роті: дуже простий і швидкий рецепт - детальний рецепт

Перевертаємо шматочки і тушкуємо ще 10 хвилин.

Дуже смачно подати таку рибку з картопляним пюре, відвареним рисом і салатами.

Риба тане в роті: дуже простий і швидкий рецепт - детальний рецепт