Рибні дуже смачні котлети – детальний рецепт приготування

Рибні дуже смачні котлети - детальний рецепт приготування

Ніжні, соковиті, смачні котлети. Ідеально тримають форму, відсутній специфічний запах, властивий рибі. Такі котлетки з задоволенням їдять навіть діти. Рецепт простий, бюджетний.

Інгредієнти для приготування котлет:

  • риба 400-500 г (можна мікс різних сортів риби, суміш білого м’яса різних риб);
  • 1 цибуля ріпчаста (велика);
  • 1 яйце;
  • перець чорний мелений, сіль;
  • сметана, вершки, лавровий лист, перець горошком;
  • 1 літр бульйону (овочевий або курячий, можна використовувати воду).

Рецепт приготування котлет:

Філе риби пропустити через м’ясорубку з цибулею (заздалегідь підсмаженою до прозорого стану), додати яйце. Приправити сіллю і перцем за смаком і як слід фарш вимішати.

Змочуємо руки холодною водою і формуємо котлети викладаємо в розігріту в сковорідці олію. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору і викладаємо в сотейник.

Окремо змішати бульйон, в нього додати вершки і сметану загустіть його додавши ложку борошна, збиваємо вінчиком. Залити котлети, додати перець горошком і лавровий лист, тушкувати на слабкому вогні 35-45 хвилин.

Котлети з підливою можуть бути як основна страва, а можна подати в компанії з рисом, пастою, кашею і картоплею. Смак практично відсутній рибний і дуже близький до курячого м’яса. Рекомендую дуже ніжна і смачна страва.