Рулетики із кабачків з сиром і часником готую кожний сезон

Рулетики із кабачків з сиром і часником готую кожний сезон

Рулети з кабачків, фаршировані м’ясною начинкою з сиром і часником. Продукти для начинки можна брати найрізноманітніші, в будь-якому випадку, вийдуть смачні та оригінальні рулети.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • яйця, 4 шт;
  • сир, 100 г;
  • філе, 250 г;
  • часник, 6 зубчиків;
  • майонез, 200 г;

Процес приготування кабачкових рулетів

Куряче м’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолодити і дрібно ріжемо.

Кабачки ріжемо тонкими поздовжніми смужками, солимо і залишаємо на 20 хвилин. Після викладаємо на паперові рушники і протираємо, щоб видалити сік.

Обсмажуємо на олії з двох сторін. Можна запекти в духовці, злегка збризнувши олією, тоді страва взагалі буде не жирною.

Відварюємо яйця і охолоджуємо, натираємо на тертці і змішуємо з м’ясом, дрібно різаним кропом і майонезом, тертим часником, сиром.

Порада: якщо хочете, можна ще додати обсмажені печериці, вийде ще смачніше.

Викладаємо начинку на смужки, звертаємо рулети і укладаємо на тарілку. При подачі прикрашаємо зеленню.

Для різноманітності, можна частину зробити з тертим сиром і сиром, кропом або м’яким сиром з часником.