Салат, який перевершить страви на святковому столі. Смачно, ніжно та по-домашньому

Салат, який перевершить страви на святковому столі. Смачно, ніжно та по-домашньому

Домашній салат з курячого філе, кукурудзи, сиру та яєць. Прикрасити ви можете грибочками та гілочками свіжої зелені.

Необхідні продукти:

  • куряче філе, 300 г;
  • морква варена, 3 шт;
  • яйця варені, 5 шт.;
  • зелень свіжа;
  • сир, 150 г;
  • кукурудза консервована, 250 г;
  • цибуля червона або звичайна, 1 шт;
  • майонез.

Для маринування цибулі візьміть:

  • сіль, цукор по 1 ч. л.;
  • оцет столовий, 2 ст.л;
  • вода, 75мл.

Як приготувати салат

Для декору салату відмінно підходять помідори чері та мариновані грибочки.

М’ясо відварюємо у підсоленій воді зі спеціями, остуджуємо та ріжемо шматочками.

Салат формуємо шарами і над кожним робимо сіточку майонезу.

Цибулю ріжемо кубиками і маринуємо в маринаді з води, солі, цукру та оцту. Маринуємо близько 30 – 40 хвилин, потім віджимаємо і додаємо в салат.

Щоб все виглядало акуратно, краще використовувати кільце, а після того, як зберете салат, його обережно знімаємо та прикрашаємо страву за смаком.

Викладаємо шари: м’ясо – дрібно нарізана зелень петрушки – цибуля – терта морква трохи присолена – кукурудза – білки терті – сир тертий – жовтки терті.

Відправляємо салат на кілька годин у холодильник, накривши плівкою.

Салат, який перевершить страви на святковому столі. Смачно, ніжно та по-домашньому

Прибираємо плівку та кільце, прикрашаємо маленькими маринованими грибочками та часточками чері.