Салат на кожен день. Готую простий салат про який багато хто не чув

Салат на кожен день. Готую простий салат про який багато хто не чув

Цей рецепт останнім часом незаслужено забувають, на тлі різних варіацій на старі рецепти, які намагаються видавати лише за вигадані. Ця класика, корисна та смачна, дешева.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • морква, 3 шт.;
  • яйця, 5 шт.;
  • сир, 150 г;
  • часник, зелень, зелена цибуля, майонез.

Процес приготування салату

Сиру моркву натираємо на великій тертці разом із відвареними яйцями.

Твердий сир або плавлений натираємо на середній тертці.

Зелень та зелену цибулю дрібно ріжемо, часник пропускаємо через прес.

Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом і пробуємо, якщо є необхідність, солимо і перчимо.

Такий салат також використовують як начинку для тарталеток, намазку на бутерброди, масу, якою можна фарширувати помідори, використовувати як крем для закусочних тортів.

Може твердого сиру і не було, зате плавлений був доступний і був він натуральним, смачним і багатьом салат подобався саме з ним, а не з твердим аналогом.

Можна обійтися без зелені, деякі не люблять її смак у цьому салаті, де головну роль відіграє морква, сирок та часник.