Салат “Тіффані” – у нашій родині він завжди є на святковому столі

Салат "Тіффані" - у нашій родині він завжди є на святковому столі

Салат з багатим та розкішним смаком, у якому головні ролі грає куряче м’ясо та виноград, волоські горіхи. У нашій родині його завжди готують на святковий стіл.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе, 2 шт;
  • яйця варені, 3 шт.;
  • сир, 100 г;
  • горіхи волоські, 50 г;
  • виноград, 300 г;
  • сіль, перець, каррі;
  • сметана та майонез.

Процес приготування салату “Тіффані”

М’ясо ріжемо невеликими шматочками та обсмажуємо на сильному вогні. У процесі солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями та каррі. Смажимо до готовності. Остуджуємо.

Сир і яйця натираємо на великій тертці.

Горіхи подрібнюємо ножем або за допомогою блендера, але не зовсім у крихту.

Виноград беріть великий та щільний, без кісточок, ріжемо на дві частини.

Для соусу змішуємо сметану та майонез.

Формуємо салат на тарілці і над кожним шаром робимо сіточку із соусу.

Куряче м’ясо – яйця – сир – горіхи. Обмазуємо салат соусом верх і боки і викладаємо часточки винограду.

Відправляємо салат у холодильник на 2 години, щоб він настоявся та охолодився.

Салат "Тіффані" - у нашій родині він завжди є на святковому столі

Таке поєднання смаків, як солодкий виноград та пікантне м’ясо, надає салату особливої розкоші.