Пропонуємо вам спробувати смачне печиво, яким ви з легкістю зможете розбавити свої сімейні чаювання.
Воно просто фантастично смачне. Внутрішня частина печива залишається м’якою і трохи тягучою, а поверхня підсихає і покривається тоненькою хрусткою скоринкою з апетитними тріщинами. Воно має насичений шоколадний смак і аромат. Ваші рідні будуть в захваті. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
- 60 гр вершкового масла
- 200 гр темного шоколаду
- 2 яйця
- 150 гр цукрового піску
- 50 гр борошна
- 1/4 чайної ложки солі
Додатково
- 50 гр горіхів
- 1 столова ложка какао
Як приготувати печиво Брауні
В першу чергу нарізаємо масло в каструлю і ставимо на вогонь. Нагріваємо його. Коли розтане його половина, додаємо 150 гр подрібненого шоколаду. Розтоплюємо і доводимо до однорідності. Після чого знімаємо з вогню.
Потім в окрему ємність відправляємо яйця і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все. В результаті ми повинні отримати пишну масу.
Тепер об’єднуємо з шоколадною сумішшю і добре перемішуємо. Після чого сипем борошно і розпушувач і замішуємо тісто.
Потім додаємо решту шоколаду і подрібнені горіхи. Добре перемішуємо і прибираємо тісто в морозильну камеру на 10 хвилин.
Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Викладаємо порціями тісто з відстанню між заготовками.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Після закінчення потрібного часу дістаємо печиво і залишаємо остигати. Спочатку воно буде м’яким. Коли охолоне – затвердіє. Смачного!