Підготуйте млинці заздалегідь. Начинка тане в роті. Фрукти і ягоди беру будь-які. Діти в захваті, чоловік готовий їсти цю смакоту хоч кожен день.
Необхідні продукти:
- 20 штук – млинці тонкі (діаметр 20-22 см)
- 150 г – полуниця (або інші ягоди без кісточок)
- 200 мл – сметана 25%
- ваніль
- ½ склянки – цукор
- 10 г – кокосова стружка дрібна і не сильно суха
Як приготувати торт на сковорідці
Млинці готуємо заздалегідь. Тортик формуємо з теплих але не гарячих млинців.
Викладаємо сир, цукор і ваніль в миску для збивання. Пробиваємо блендером до однорідності.
На млинець вузькою смужкою кладемо начинку із сиру, 1,5 столові ложки. Наверх кладемо 4 ягідки по довжині млинця. Формуємо рулетик. Так по черзі з кожним млинцем.
Робимо сметанний соус – збиваємо цукор і сметану.
Складаємо тортик. Кожен шар промазуємо сметанним соусом.
Посипте маком і кокосовою стружкою! Смачного!