Шоколадний манник на молоці – детальний рецепт приготування

Шоколадний манник на молоці - детальний рецепт приготування

Розсипчастий ароматний манник з какао на молоці.

Інгредієнти:

  • Манна крупа – 210 г
  • Борошно пшеничне – 150 г
  • Молоко (тепле) – 250 мл
  • Яйця – 2 шт
  • Олія – 100 мл
  • Какао-порошок – 20 г
  • Цукор – 200 г
  • Розпушувач тіста – 8 г
  • Ванільний цукор – 2 ч.л.
  • Вершкове масло для змащування форми

Приготування шоколадного манника на молоці

Яйця та цукор збити міксером у пишну масу. Продовжуючи збивати, поступово влити олію.

У тепле молоко додати какао, перемішати. З’єднати шоколадну суміш з яєчно-цукровою масою. Перемішати міксером до однорідності.

Всипати манну крупу, перемішати та залишити на 60 хвилин. Всипати просіяти борошно, і розпушувач, перемішати ложкою до однорідності.

Форму для випічки (23 см) змастити вершковим маслом, присипати манкою або борошном. Вилити тісто у форму та відправити в розігріту до 180-190 градусів духовку на 45-55 хвилин.

Готовність перевірити сухою зубочисткою. Готовий манник остудити у формі випічки, перед подачею посипати цукровою пудрою.