Розсипчастий ароматний манник з какао на молоці.
Інгредієнти:
- Манна крупа – 210 г
- Борошно пшеничне – 150 г
- Молоко (тепле) – 250 мл
- Яйця – 2 шт
- Олія – 100 мл
- Какао-порошок – 20 г
- Цукор – 200 г
- Розпушувач тіста – 8 г
- Ванільний цукор – 2 ч.л.
- Вершкове масло для змащування форми
Приготування шоколадного манника на молоці
Яйця та цукор збити міксером у пишну масу. Продовжуючи збивати, поступово влити олію.
У тепле молоко додати какао, перемішати. З’єднати шоколадну суміш з яєчно-цукровою масою. Перемішати міксером до однорідності.
Всипати манну крупу, перемішати та залишити на 60 хвилин. Всипати просіяти борошно, і розпушувач, перемішати ложкою до однорідності.
Форму для випічки (23 см) змастити вершковим маслом, присипати манкою або борошном. Вилити тісто у форму та відправити в розігріту до 180-190 градусів духовку на 45-55 хвилин.
Готовність перевірити сухою зубочисткою. Готовий манник остудити у формі випічки, перед подачею посипати цукровою пудрою.