Торт шоколадний батончик Снікерс виходить дуже смачним і легким, справжній десерт для ласунів.
Необхідні продукти:
- Яйце – 4 шт.
- Яєчний білок – 4 шт.
- Борошно – 1,3 ст.
- Цукор – 500 г.
- Сметана – 200 г.
- Молоко – 60 мл.
- Варена згущене молоко – 1 банка
- Вершкове масло – 300 г.
- Смажений арахіс – 200 г.
- Какао порошок – 160 г.
- Сода – 1 ч. л.
- Сіль – ½ ч. л.
Покроковий процес приготування:
Збийте 240 г цукру з 4 білками для білкового коржа.
Масу викладіть на деко у вигляді круглого коржа і просушіть білки годину при температурі 100 градусів.
Після вимкніть духовку і залиште на 30 хвилин в духовці.
Збийте варену згущенку з 150 г вершкового масла для крему. Подрібніть горіхи.
Збийте 200 г. цукру з 100 г. вершкового масла для коржа і не зупиняючись додайте 4 яйця і сметану.
У суміш додайте борошно, соду, сіль і 100 г. какао, добре перемішайте тісто.
Корж випікайте при 180 градусів до готовності. Охолодіть і розріжте навпіл.
Торт шоколадний батончик Снікерс має смак справжнього сникерса.