Швидкий і смачний німецький салат: ніколи не втомлюся готувати

Швидкий і смачний німецький салат: ніколи не втомлюся готувати

Швидкий і простий, картопляний салат, дуже апетитний і ситний. Його можна подавати з сосисками, відбивними, будь-якими рибними і м’ясними стравами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 6 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • цукор, 1 ч.л;
  • сіль, 0.5 ч.л;
  • винний або яблучний оцет, 1 ст.л;
  • окріп;
  • огірки мариновані, 6 шт;
  • зелень;
  • молоко, 50 мл;
  • олія, 100 мл;
  • сухий часник, сіль, перець по 1/3 ч.л;
  • гірчиця і оцет по ½ ч.л.

Процес приготування німецького салата

Відварюємо картоплю в мундирах, охолоджуємо, очищаємо і ріжемо кубиками.

Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо в окропі з сіллю і цукром, оцтом протягом 15 хвилин, зливаємо і відтискаємо рідину.

Змішуємо картоплю і цибулю, рубану зелень.

Молоко змішуємо з олією та сіллю, збиваємо занурювальним блендером до густого стану.

Всипаємо в соус всі спеції та сіль, перебиваємо масу ще раз.

Заправляємо салат соусом, перемішуємо і подаємо до столу до самих різних страв.

Це найпростіший і легкий рецепт смачної і ситної страви, яку можна навіть просто їсти без доповнень у вигляді закусок або гарнірів.