Страва виходить розкішною, святковою, гарною. Риба буде соковита, ароматна, з пікантними нотками в сирній шубці.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- скумбрія, 1 шт;
- цибуля, 3 шт;
- сир, 50 г;
- майонез, 0.5 ст.л;
- спеції для риби, сіль за смаком.
Процес приготування риби
Рибу очищаємо від всього зайвого, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Порада: ви можете взяти не тушки, а вже готове філе так теж виходить смачно.
Цибулю ріжемо півкільцями. Сир тремо на тертці і змішуємо з майонезом і спеціями, сіллю.
У форму для запікання викладаємо шаром цибулю і зверху кладемо шматочки філе, можна збризнути соком лимона, посолити і поперчити.
Зверху викладаємо сирну масу. Запікаємо при 200 градусах близько 30 – 40 хвилин.
Страва дуже смачна і соковита. У сирну шубку можна додати зелень, суміш перців – буде ароматно і пікантно.