Тортики з печива давно стали звичними ласощами, які готується в лічені хвилини і виходить нічим не гірші класичних варіантів з тривалим процесом випікання і збивання крему. Десерт з білим шоколадом точно буде вам до смаку.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печиво, 359 г;
- вершкове масло, 120 г;
- цукор, 70 г;
- крохмаль кукурудзяний, 60 г;
- молоко, 400 мл;
- вершки, 200 мл;
- жовток, 1 шт;
- ванілін;
- білий шоколад, 50 г.
Процес приготування торта без духовки
Розтоплюємо вершкове масло. Печиво подрібнюємо за допомогою блендера.
Вливаємо олію в крихту, перемішуємо. Беремо кільце, накриваємо його пергаментом.
Викладаємо одну частину крихти в форму, утрамбовуємо і відправляємо в холодильник на 30 – 60 хвилин.
Цукор змішуємо з крохмалем і жовтком, перемішуємо вінчиком і вливаємо молоко. Вимішуємо щоб не залишалися грудки. Варимо до густого стану і охолоджуємо.
Викладаємо крем в форму на корж з печива, розрівнюємо і посипаємо зверху другою частиною крихти.
Посипаємо тертим білим шоколадом або поливає розтопленим – це за смаком.
Відправляємо в холодильник на 1 – 2 години. Прибираємо форму і подаємо до столу.
Десерт виходить ну дуже ніжним, суфле, як пташине молоко. Якщо любите шоколадний смак, тоді в крем додаємо какао тільки якісне і жирне і посипаємо молочним або чорним шоколадом.