Салати з буряка виходять оригінальними, ситними, дуже корисними. У цьому рецепті все просто, продукти звичайнісінькі, а результат вас здивує.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- буряк відварений, 6 шт;
- консервований горошок, 1 банка;
- цибуля звичайна або червона, 1 шт;
- огірки солоні, 3-4 шт;
- майонез або олія, сіль, перець.
Процес приготування салату із буряків
Буряк відварюємо або запікаємо в духовці, так овоч виходить набагато кориснішим, залишається вся солодкість і яскравий аромат.
Буряк та огірки ріжемо кубиками, цибулю у довільному порядку.
Додаємо горошок, перемішуємо та заправляємо олією нерафінованою або майонезом, можна сметаною, натуральним йогуртом.
Охолодимо салат у холодильнику протягом 30 хвилин і подаємо до столу.
Виходить дивовижний, не важкий, але ситний салат, який добре поєднується з різними стравами.