Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

Дуже простий і легкий рецепт, але чебуреки виходять дуже ніжними, начинка соковита і ароматна. Листкове тісто не буде гумовим, а навпаки, дуже м’яким.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • борошно, 350 г;
  • вода тепла, 220 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • олія соняшникова або кунжутна, 1 ст.л;
  • соєвий соус, 2 – 3 ст.л;
  • масло вершкове, 50 г;
  • вода для фаршу, близько 30 – 50 мл;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з водою – вливайте частинами, щоб не зробити занадто рідке тісто.

Маса повинна бути густою, крутою. Накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.

Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем – її беріть на свій смак.

Додаємо олію , соєвий соус, солимо і перчимо, всипаємо улюблені спеції і дрібно нарізаний кріп.

Фарш добре вимішуємо і вливаємо трохи води. Вимішуємо масу не менше 4 – 5 хвилин.

Стіл присипаємо борошном і викладаємо тісто, ділимо на 2 частини.

Розкачуємо в тонкий корж, зверху викладаємо частину фаршу і рівномірно розподіляємо на ¾ поверхні коржа.

Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

У порожньому секторі робимо надріз і закриваємо тістом фарш. Защипуємо краї.

Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

Таким чином складаємо весь корж і виходить трикутник.

Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

Змащуємо сковорідку вершковим маслом, викладаємо корж і смажимо під кришкою по 5 хвилин з кожного боку на помірному вогні.

Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

Таким же чином робимо і другий корж.

Чебуреки подаємо до столу, розрізавши кожну на порційні шматочки.

Смачніше пиріжків і чебуреків. Листкові коржі з фаршем на сковорідці: простий рецепт

Можна ще полити розтопленим вершковим маслом. Дуже смачно буде з салатом зі свіжих овочів.