Смачнішої курки ви ще не куштували. Готуємо смачно та швидко

Смачнішої курки ви ще не куштували. Готуємо смачно та швидко

М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами – це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • стегенця курячі, 6 шт;
  • вершкове масло, олія;
  • сіль, перець, спеції;
  • часник, 5 зубчиків;
  • помідори, 2 шт.;
  • печериці, 250 г;
  • базилік;
  • вершки, 300 мл;
  • борошно, 1 ст.л;
  • зелень.

Процес приготування курки

Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.

На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди.

Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.

Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком.

Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо.

Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.

Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води.

Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.

Смачнішої курки ви ще не куштували. Готуємо смачно та швидко

Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.