У кожної господині є свій секрет приготування пишних оладок. Пропоную вам спробувати зробити мій варіант, думаю, що він стане для вас найкращим.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір, 250 мл;
- яйце, 1 шт;
- цукор, 2 – 3 ст.л;
- сіль дрібка;
- сода або розпушувач, 0.5 ч.л;
- борошно, 240 г.
Процес приготування пишних оладок
Кефір трохи підігріваємо до теплого стану.
Просіваємо борошно і змішуємо з сіллю, содою або розпушувачем, цукром.
В кефірі перемішуємо яйце і всипаємо суху суміш, добре вимішуємо до однорідності. Бажано мішати не менше 5 хвилин, щоб всі продукти об’єдналися.
Вкладати тісто в розігріту на сковорідці соняшникову олію можна столовою ложкою або видавлювати за допомогою кондитерського мішка або звичайного поліетиленового пакету, обрізавши у нього куточок.
Обсмажуємо як зазвичай до рум’яності з усіх боків.
Оладки виходять пишними, з приємною структурою, не вбирають багато олії. Подаю зі сметаною, медом, варенням, кому, що більше подобається.