Сніданок за 15 хвилин. Оладки, як пончики: секрет готування пишних оладок

Сніданок за 15 хвилин. Оладки, як пончики: секрет готування пишних оладок

У кожної господині є свій секрет приготування пишних оладок. Пропоную вам спробувати зробити мій варіант, думаю, що він стане для вас найкращим.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 250 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 2 – 3 ст.л;
  • сіль дрібка;
  • сода або розпушувач, 0.5 ч.л;
  • борошно, 240 г.

Процес приготування пишних оладок

Кефір трохи підігріваємо до теплого стану.

Просіваємо борошно і змішуємо з сіллю, содою або розпушувачем, цукром.

В кефірі перемішуємо яйце і всипаємо суху суміш, добре вимішуємо до однорідності. Бажано мішати не менше 5 хвилин, щоб всі продукти об’єдналися.

Вкладати тісто в розігріту на сковорідці соняшникову олію можна столовою ложкою або видавлювати за допомогою кондитерського мішка або звичайного поліетиленового пакету, обрізавши у нього куточок.

Обсмажуємо як зазвичай до рум’яності з усіх боків.

Сніданок за 15 хвилин. Оладки, як пончики: секрет готування пишних оладок

Оладки виходять пишними, з приємною структурою, не вбирають багато олії. Подаю зі сметаною, медом, варенням, кому, що більше подобається.