Соковите та ароматне м’ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт

Соковите та ароматне м'ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт

Смачне, ніжне, соковите та ароматне м’ясо я подаю у вигляді святкової нарізки. Відмінно буде в якості гарячої закуски.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо будь-яке, 800 г;
  • моцарелла, 200 г;
  • бекон сирокопчений, 80 г;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування м’яса на святковий стіл

Беріть свинину чи куряче м’ясо, тоді закуска буде просто розкішною.

Ріжемо м’ясо скибочками та відбиваємо з двох боків.

Робимо суміш із солі, перців різних, приправ для м’яса та ароматних трав.

Обсипаємо сухою сумішшю м’ясо з обох боків і залишаємо хоча б на 1 годину маринуватися.

Сир ріжемо теж скибочками.

Форму для запікання застеляємо пергаментом і змащуємо олією.

Викладаємо шар м’яса, на одну частину кладемо шматочок сиру, на другу – шматочок бекону. Згортаємо трояндочкою і ставимо у форму.

Такими «трояндочками» заповнюємо всю форму.

Соковите та ароматне м'ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт

Накриваємо форму пергаментом і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо близько 1 години.

Прибираємо папір, обсипаємо зверху ароматними травами і збризкуємо олією, допікаємо до рум’яної скоринки зверху.

Соковите та ароматне м'ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт

Закуску можна подавати в гарячому або холодному вигляді, однаково смачні результати будуть. І вам, вашим гостям, ця страва точно сподобається.