Справжня королівська закуска, яку можна собі дозволити раз на рік: ніхто з гостей не відмовився від неї

Справжня королівська закуска, яку можна собі дозволити раз на рік: ніхто з гостей не відмовився від неї

Закусочні рулети з різними начинками останнім часом стають все популярнішими. Пропоную наш улюблений рецепт із солоною червоною рибою виходить дуже вдало і гості завжди з’їдають цю закуску першою.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • картопля та морква відварені по 4 шт;
  • яйця, 4 шт.;
  • риба будь-яка;
  • зелень та зелена цибуля;
  • майонез.

Процес приготування рулету

Всі овочі та відварені яйця натираємо на середній тертці, зелену цибулю та зелень дрібно січемо.

Справжня королівська закуска, яку можна собі дозволити раз на рік: ніхто з гостей не відмовився від неї

На столі розкладаємо кілька шарів харчової планки, на ній формуємо прямокутний пласт тертої моркви і покриваємо його сіточкою майонезу.

На моркву викладаємо шар картоплі та також покриваємо його сіточкою майонезу. За смаком присоліть і поперчіть.

Посипаємо тертими яйцями та покриваємо майонезом.

Обсипаємо все зеленню та зеленою цибулею.

Викладаємо тонкі скибочки солоної червоної риби на ваш смак.

Справжня королівська закуска, яку можна собі дозволити раз на рік: ніхто з гостей не відмовився від неї

Згортаємо тугий рулет за допомогою плівки та відправляємо його у плівці в холодильник на кілька годин.

Справжня королівська закуска, яку можна собі дозволити раз на рік: ніхто з гостей не відмовився від неї

Забираємо плівку і ріжемо скибочками, красиво викладаємо на тарілку і подаємо цю апетитну красу до святкового столу. Червону рибу можна замінити дуже якісними крабовими паличками та додати скибочки свіжого огірка. Виходить інший рулет, але і з таким ж багатим смаком.