Пиріжки за швидким і простим рецептом приготування. Все робиться дуже легко, а пиріжки виходять пишними та м’якими.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- фарш будь-який, 500 г;
- яйце, 1 ши;
- цибуля, 1 шт;
- сіль, спеції за смаком;
- сир тертий, 150 г;
- яйця, 2 шт.;
- сіль і перець;
- молоко, 250 мл;
- борошно, близько 7 столових ложок
Процес приготування пиріжків
Фарш заправляємо яйцем, сіллю та спеціями, подрібненою цибулею і вимішуємо, потім добре відбиваємо.
Розкладаємо на столі кілька шарів харчової плівки та викладаємо фарш. Розгортаємо в прямокутний пласт і зверху посипаємо тертим сиром, прокочуємо качалкою, згортаємо тугий рулет за допомогою плівки і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Ріжемо рулет порційними шматочками по 1 см завтовшки.
Яйця змішуємо з сіллю та перцем, молоком і всипаємо борошно. Маса має бути густою, як традиційний кляр.
Обмочуємо кожен шматочок рулету в кляр і обсмажуємо в олії до готовності на невеликому вогні.
Викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії та складаємо на тарілку.
Виходить чудова страва, начинку у вигляді рулету можна робити про запас і зберігати в морозильній камері, додаючи різні продукти і отримуючи щоразу нові начинки.