Святковий салат “Венеція” за 10 хвилин – детальний рецепт

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин - детальний рецепт

Салат “Венеція” – дуже смачний і ситний! Готується такий салат дуже швидко, нічого варити не треба. Всі інгредієнти треба лише нарізати, заправити майонезом і все, салат готовий! Такий салат можна приготувати і до святкового столу і до звичайної буденної вечері!

Необхідні продукти:

  • Огірок – 1-2 шт.
  • Сир твердий – 150-200 г
  • Морква (велика) – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 г
  • Копчене м’ясо (або ковбаса) – 150-200 г
  • Майонез – за смаком

Як приготувати салат “Венеція”

Огірок нарізати соломкою.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин - детальний рецепт

Моркву натерти на великій тертці.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин - детальний рецепт

Сир натерти на великій тертці.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин - детальний рецепт

Копчене м’ясо або напівкопчену ковбасу, також нарізати соломкою. Я для салату використовувала буженину, це звичайно не копчене м’ясо, але вийшло дуже смачно.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин - детальний рецепт

Перекласти всі інгредієнти в зручний посуд, додати майонез за смаком і все добре перемішати.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин - детальний рецепт

Салат готовий! Смачного!