Так готувати рульку мене навчили в Чехії. Недорога і смачна вечеря з ароматним гарніром

Так готувати рульку мене навчили в Чехії. Недорога і смачна вечеря з ароматним гарніром

Блюдо прекрасно підходить для дружньої вечірки або пікніка на свіжому повітрі, просто для гостей за вечерею.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свиняча рулька;
  • томатна паста і гірчиця по 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.
  • часник, зелень.

Процес приготування рульки

Рульку відварюємо 2 години в підсоленій воді. Виймаємо і охолоджуємо. Бульйон залиште для супу чи борщу.

Натираємо м’ясо сіллю і перцем, спеціями на свій смак і соусом з томатної пасти і гірчиці – її беріть на свій смак, гостру або солодку.

Змащуємо форму соняшниковою олією і викладаємо м’ясо.

Запікаємо при 180 градусах близько 1 години, періодично змащуючи соусом.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії. Додаємо моркву і тушкуємо до м’якості.

Шаткуємо капусту і додаємо в овочі, тушкуємо до готовності, солимо, додаємо зелень за смаком.

У капусту за смаком додайте томатну пасту, лавровий лист та інші спеції.

Подаємо капусту з рулькой.

Так готувати рульку мене навчили в Чехії. Недорога і смачна вечеря з ароматним гарніром

Вийшов дуже ситна, смачна, ароматна вечеря, яка точно сподобається всім вашим гостям.