Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

Просто страву з однієї тільки гарбуза мої домашні не їдять. Але ж в ньому стільки вітамінів, хотілося б щоб гарбуз їли всі. Тому на виручку мені прийшов рецепт котлет, одним з головних інгредієнтів яких виступає гарбуз. Завдяки якій котлети виходять неймовірно соковитими, красивими, смачними і ароматними.

Жіночій половині сім’ї такі котлети подобаються за те, що після поїдання немає тяжкості в шлунку. А чоловічій половині за те, що це все ж котлети, та ще й з м’ясом, а що вже там ще поклали їх не хвилює.

Необхідні продукти:

  • гарбуз – 250 г
  • фарш курячий – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • яйце
  • манка – 4 ст л
  • сіль
  • чорний мелений перець

Як приготувати котлети з гарбуза

Гарбуз очистіть, наріжте невеликими брусочками і натріть на дрібній тертці, зайву рідину можна віджати.

Підготуйте фарш і цибулю, перебейте в блендері або перемеліть на м’ясорубці.

Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

У відповідній за розміром мисці з’єднайте гарбуз, фарш і цибулю. Додайте яйце, манку. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте.

Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

Поставте сковорідку з невеликою кількістю олії на вогонь. Тим часом починайте формувати котлетки, можна при бажанні обваляти в борошні. На перший погляд консистенція фаршу може здатися рідкою, але не переживайте, під час смаження вони добре схоплюються і не розповзаються.

Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

Смажте котлети на середньому вогні з двох сторін, до красивої рум’яної скоринки.

Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

Котлети виходять не тільки красиві, але і дуже смачні. Їх можна запекти в духовці, тоді вони стануть ще корисніші! Ну фарш так само необов’язково використовувати курячий, просто на мій погляд, саме курячому фаршу не вистачає тієї соковитості, яку в цій страві дає гарбуз.

Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет