Торт П’яна вишня. Рецепт, про який неможливо мовчати

Торт П'яна вишня. Рецепт, про який неможливо мовчати

Торт П’яна вишня надзвичайно смачний і ніжний, який просто не може не сподобатися.

Необхідні продукти:

Тісто:

  • Цукор – 1 склянка
  • Яйця – 5 шт.
  • Какао – 2 ст. л
  • Сода – 0,5 ч. л
  • Борошно – 1 склянка

Крем:

  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Згущене молоко – половина банки

Глазур:

  • Цукор – 3 ст. л
  • Молоко – 1,5 ст. л
  • Вершкове масло – 2 ст. л
  • Какао – 1,5 ст. л
  • Вишня
  • Вино

Як приготувати торт П’яна вишня

Залийте вишню червоним вином і витримайте добу.

Приготуйте тісто: збийте 5 яєць з 1 склянкою цукру, потім додайте 0,5 ч.л соди, 2 ст. л какао і 1 склянку борошна. Перемішайте і випечіть корж. Після того, як корж охолоне, зріжте верхівку і вийміть серединку, форма повинна залишитися порожня.

Приготуйте крем. Збийте згущене молоко з вершковим маслом, додайте подрібнений м’якуш коржа і вишню.

З’єднайте і покладіть назад в порожню форму.

Тепер приготуйте глазур: з’єднайте молоко, цукор і какао, поставте на вогонь і постійно помішуйте.

Після того, як знімете з вогню, додайте 2 ст. л вершкового масла.

Торт закрийте кришкою коржа і залийте глазур’ю. Зверху прикрасьте вишнями.

Торт П’яна вишня виходить неймовірно смачним.