Торт «Сестричка» для тих, хто хоче здивувати своїх гостей

Торт «Сестричка» для тих, хто хоче здивувати своїх гостей

М’які бісквітні коржі з повітряним кремом зверху – це гарна ідея для сімейного чаювання.

Необхідні продукти:

Для коржів:

  • 650 г пшеничного борошна
  • 250 г цукрової пудри
  • 3 столові ложки натурального меду
  • 1/2 кубика вершкового масла
  • 1 столова ложка соди
  • 1 столова ложка оцту
  • 2 яйця

Для пудингової маси:

  • 2 ванільні пудинги
  • 4 столові ложки цукру
  • 1/2 літри молока
  • 10 цукерок «Корівка» (перемелених)
  • 250 грамів масла вершкового
  • 3-4 товчених печива

Як приготувати торт «Сестричка»

Вершкове масло, цукрову пудру та мед розтопіть у маленькій каструльці на слабкому вогні. Ми додаємо перемішану соду з оцтом, нагріваємо деякий час.

Поки відбувається нагрівання, маса трохи змінить свій колір на золотий. Знімаємо з вогню, прибираємо остуджуватись, а потім додаємо збиті яйця. Потім до тіста додаємо поступово борошно і ретельно вимішуємо тісто.

Ділимо на 6 частин. Кожну частину тонко розкачуємо та викладаємо у викладеним папером для випікання деко. Кожен корж випікати по 12-15 хвилин при температурі 180 градусів. Потім повністю остудити.

Готуємо пудингову масу: Варимо пудинги на молоці згідно рецепту на упаковці. Залишаємо охолоджуватися. Додаємо вершкове масло та масу з перемелених цукерок Корівка, потім розтираємо в пух.

На дно роз’ємної форми кладемо перший корж, змащуємо пудинговою масою. Потім зверху кладемо наступний корж, продовжуємо викладати шари, доки не закінчаться всі коржі.

На останній корж накладаємо останню порцію пудингової маси та посипаємо зверху товченим печивом або залишками коржів. Торт ставимо в холодильник на 15-20 хвилин просочуватись і можна подавати. Смачного!