Випитали у господині піцерії секрети смачної піци. Раніше ми всі готували неправильно

Випитали у господині піцерії секрети смачної піци. Раніше ми всі готували неправильно

Цікавий рецепт піци, яка виходить по-справжньому італійською, традиційною стравою. Об’єм тіста – на дві великі піци.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 2 склянки;
  • вода тепла, 1 склянка;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 2 ч. л;
  • дріжджі сухі, 1 ч. л;
  • базилік сухий, 1 ч. л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л.

Процес приготування піци

У теплій воді розчиняємо сіль, цукор, дріжджі.

Всипаємо частинами просіяне борошно, базилік і вливаємо олію, далі знову додаємо борошно.

Порада: базилік при випіканні дає приголомшливий аромат та смак.

Накриваємо тісто та залишаємо на 1 годину у теплому місці.

Тісто буде м’яким і трохи рідким, але це так і має бути. Ділимо його на 2 частини.

Стіл трохи присипаємо борошном і трохи розкачуємо тісто, перекладаємо на лист. Ще трохи розтягуємо за формою.

Викладаємо начинку, обов’язково присипавши орегано, без якого не буде справжньої італійської піци.

Спочатку змащуємо томатним соусом, посипаємо сиром і кладемо будь-яку начинку.

Випитали у господині піцерії секрети смачної піци. Раніше ми всі готували неправильно

Випікаємо піцу як завжди і подаємо до столу ароматну та ситну, справжню італійську страву.

Випитали у господині піцерії секрети смачної піци. Раніше ми всі готували неправильно