Візьміть 2 яблука і приготуйте смачну випічку без масла. Легко і швидко

Візьміть 2 яблука і приготуйте смачну випічку без масла. Легко і швидко

Такий ароматний, яблучний рулет готується з мінімального набору продуктів, нічого дорого у вигляді якісного вершкового масла не потрібно, але результат вам точно припаде до смаку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 270 г4
  • яблука, 2 шт;
  • сіль дрібка;
  • цукор, 80 г;
  • ванілін;
  • яйце, 1 шт;
  • молоко тепле, 100 мл;
  • дріжджі сухі, 8 г;
  • джем, цукрова пудра, жовток + молоко.

Процес приготування булочок

У теплому молоці розчиняємо дріжджі, цукор і залишаємо на кілька хвилин, поки не з’явиться піна.

Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, ваніліном до смаку і вливаємо молочну масу і збите яйце.

Вимішуємо тісто, воно не повинно бути липким і тугим.

Накриваємо плівкою і залишаємо в теплому місці на 40 – 60 хвилин.

Обминаємо тісто і розкачуємо на столі, присипаному борошном в тонкий пласт.

Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо тонкими часточками і викладаємо рівними смужками на пласт тіста.

Загортаємо рулет, в якому кожен оборот, буде підвертати яблучні дольки.

Візьміть 2 яблука і приготуйте смачну випічку без масла. Легко і швидко

Змащуємо край пласта водою і скачується рулет остаточно, защипуємо край.

Тепер ріжемо рулет порційні шматочками, які викладаємо на деко, застелене пергаментом. Накриваємо рушником на 30 хвилин.

Візьміть 2 яблука і приготуйте смачну випічку без масла. Легко і швидко

Збиваємо жовток з ложкою молока і змащуємо верх булочок.

Візьміть 2 яблука і приготуйте смачну випічку без масла. Легко і швидко

Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин, дивіться по своїй духовці, булочки повинні бути рум’яними.

Остуджуємо і посипаємо пудрою або змішуємо її з корицею.

Візьміть 2 яблука і приготуйте смачну випічку без масла. Легко і швидко

Булочки дуже м’які й ароматні, вони залишаться свіжими і на наступний день.