Оригінальне печення з лимонною начинкою. Це не тільки дуже красиво, але й смачно.
Необхідні продукти:
- лимони, 2 шт;
- масло вершкове для обсмажування, 50 г;
- борошно, 2 склянки;
- цукор, 120 г;
- розпушувач і ванілін по 1 ч.л;
- масло вершкове, 100 г;
- сметана, 2 ст.л.
Як приготувати булочки з лимонною начинкою
Лимон ріжемо кружечками.
Сковорідку змащуємо шматочком вершкового масла, викладаємо лимони і посипаємо цукром. Смажимо з двох сторін до карамелізації цукру.
Борошно просіваємо, змішуємо з цукром і розпушувачем.
Масло вершкове охолоджене натираємо в суху масу і перетираємо все в крихту.
Додаємо сметану і вимішуємо м’яке тісто.
Розкачуємо тісто в пласт і склянкою вирізаємо кружечки.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо кружечки, зверху кладемо по кружечку лимона.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин до рум’яності.
Печиво виходить дуже оригінальним, з нестандартним смаком і яскравим ароматом, прекрасне доповнення до чаю.