У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який “не приїдається” ніколи

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Будь-який овочевий крем-суп – це покращена версія овочів, яка дозволяє засвоїти практично всі корисні речовини, які містяться в них. Вивчивши приготування овочевого крем-супу, ви ніколи не дасте пропасти овочам, завжди знайдете їм застосування.

Необхідні продукти:

  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Петрушка.
  • Лавровий лист.
  • Чорний перець.
  • Цибуля 1шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Соняшникова олія.
  • Картопля 3 шт.
  • Кабачки 2шт.
  • Сіль.
  • Чорний перець.
  • Багет.
  • Оливкова олія.
  • Сир пармезан”.
  • Свіжа зелень.

Як приготувати крем-суп

Моркву, цибулю та часник очищаємо і кладемо в каструлю. Овочі нарізати не треба.

Потім до них кладемо петрушку, лавровий лист та чорний перець.

Також додаємо сіль та заливаємо водою. Варимо до готовності.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Цибулю очищаємо. Нарізаємо невеликими шматочками. Також дрібно нарізаємо один зубчик часнику.

На сковороду наливаємо олію. Кладемо туди нарізаний раніше часник і обсмажуємо.

Потім додаємо цибулю і також обсмажуємо.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Картоплю очищаємо та нарізаємо невеликими шматочками. Також додаємо в сковороду та обсмажуємо.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Кабачки миємо та очищаємо. Потім нарізаємо. Обсмажуємо із овочами.

Додаємо сіль та чорний перець для смаку. Добре перемішуємо.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Нарізаємо багет як на фото. Шматочки багету викладаємо в лист. Кожен шматочок поливаємо оливковою олією.

Потім на кожен шматочок посипаємо сир «Пармезан». Випікаємо 5-7 хвилин при t 200 °

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю і заливаємо бульйоном, у якому варилися наші овочі.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Виливаємо бульйон, у якому варилися овочі зі спеціями.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Разом із бульйоном кладемо варену моркву.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Подрібнюємо все блендером.

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи

Накладаємо у тарілку. Для гарної подачі зверху посипаємо тертим сиром та прикрашаємо зеленню. Смачного!

У мене жоден овоч не пропадає: суп-пюре, який "не приїдається" ніколи