Простий салат з курячим м’ясом, маринованою цибулею, сиром. Прикрасити можна в святковому весняному стилі.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- куряче філе, 2 шт;
- картопля, 3 шт;
- яйця, 6 шт;
- сир, 150 г;
- сіль і перець, майонез.
Для маринованої цибулі:
- цибуля велика, 1 шт;
- сіль, 1 ч.л;
- цукор, 1 ст.л;
- оцет, 1 ст.л.
Процес приготування весняного салату
Цибулю ріжемо кубиками і маринуємо, змішавши всі інгредієнти для маринаду. Через 20 – 30 хвилин віджимаємо.
М’ясо відварюємо у воді з сіллю і спеціями, охолоджуємо і ріжемо кубиком.
Салат формуємо в формі.
Перший шар – м’ясо, сіточка з майонезу.
Другий шар – цибуля.
Третій шар – терта відварна картопля і сіточка з майонезу.
Четвертий шар – тертий жовток і майонез.
Шостий шар – сир, тертий на тертці і сіточка з майонезу.
Сьомий шар – тертий білок.
Порада: кожен шар ви можете на свій смак солити і перчити. За бажанням, ви можете прикрасити салат часточками помідорів, викладеними у вигляді квітки.