Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Найтонші і апетитні коржі з м’яким вершковим смаком – це чудова альтернатива хлібу. Набір продуктів самий мінімальний, ніяких зайвих витрат.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 700 г;
  • сіль, 5 г;
  • цукор, 15 г;
  • вода тепла, 500 мл;
  • олія соняшникова, 20 мл;
  • масло вершкове розтоплене, 150 мл;
  • крохмаль кукурудзяний, 20 г.

Процес приготування коржів

У теплій воді розчиняємо сіль і цукор, олію і всипаємо просіяне борошно.

Вимішуємо м’яке тісто, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.

Ділимо тісто на порційні шматочки, скачуємо колобки.

Кожен розкачуємо в тонкий пласт, змащуємо розтопленим вершковим маслом і присипаємо борошном. Складаємо в квадрат, змащуючи кожен шар і присипаючи трохи борошном.

Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Обсмажуємо коржі на сухій сковороді до рум’яності на невеликому вогні.

Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Коржі дуже м’які, вершкові, просто дивовижні.

Якщо є бажання, всередину кожного можна покласти вже обсмажений фарш з цибулею або гриби із зеленню, сир з кропом і інші начинки.

Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат