З’їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні

З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні

Фаршировані кабачки м’ясним фаршем – це вже давно стало класикою нашої кухні. Але найчастіше, таку страву готують в каструлі або в духовці. Я пропоную більш простий варіант на сковорідці.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 1 кг;
  • фарш свиний з яловичиною, 500 г;
  • цибуля, 70 г;
  • перець, сіль;
  • борошно, 100 г;
  • яйця, 2 шт.

Процес приготування кабачків

Фарш можна взяти будь-який за власним смаком або перекрутити м’ясо і приготувати домашній варіант.

У фарш додаємо терту цибулю, сіль і перець, спеції за смаком, дрібно різану зелень.

Кабачки ріжемо товстими кружечками і за допомогою чайної ложки виймаємо м’якоть, залишаючи не тонкі стінки.

Овочі солимо, залишаємо на паперовому рушнику, щоб вони ввібрали надлишки соку.

Порада: можна кабачки не солити, а сіль змішати з борошном.

Фаршируємо кабачки фаршем. Яйця збиваємо.

З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні

Опускаємо фаршировані кабачки в яйце, потім в борошно і обсмажуємо на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку.

З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні

Подаю такі кабачки з соусом або посипавши нарізаним часником із зеленню. Або натріть пару зубків часнику і розбавте кашку невеликою кількістю води – така часникова вода просто надає аромат і пікантний смак.

З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні