З’їли банку за раз! НЕ кабачки, а золото: рецепт корисного салату

З'їли банку за раз! НЕ кабачки, а золото: рецепт корисного салату

Мариновані кабачки зі свіжою зеленню і зеленою цибулею, будуть прекрасним доповненням до різних м’ясних страв на пікніку або вечері.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, огірки, морква по 2 шт;
  • кріп і зелена цибуля по гарному пучку;
  • часник, 2 зубчики;
  • кунжут обсмажений, 1 ст.л;
  • оцет яблучний, 80 мл;
  • олія соняшникова, 60 мл;
  • перець чилі за смаком;
  • сіль, 1 ч.л;
  • перець і спеції;
  • цукор, 0.5 ч.л.

Процес приготування салату

Кабачки і моркву тремо на тертці для корейської моркви. Огірки теж тремо таким чином.

Ріжемо кріп і зелену цибулю, змішуємо з кабачками, морквою, огірками, пропущеним через прес часником і олією, оцтом, чилі, сіллю.

Всю масу добре вимішуємо і перекладаємо в банку, трамбуємо і заливаємо соком.

Відправляємо в холодильник на 4 години настоюватися. Періодично перевертаємо банку, щоб маринад просочував овочі.

Салат виходить свіжим, хрустким, дуже ароматним і смачним, для шашлику дуже вдале доповнення. При подачі посипаємо обсмаженим кунжутом.

З'їли банку за раз! НЕ кабачки, а золото: рецепт корисного салату