Закуска на стіл. Показую, як я готую котлети з начинкою – так мало хто готує – детальний рецепт приготування

Закуска на стіл. Показую, як я готую котлети з начинкою – так мало хто готує - детальний рецепт приготування

М’ясні котлетки з картопляно-сирною начинкою, із зеленню – це чудова страва, закуска, яку можна подавати на вечерю та на святковий стіл.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • цибуля і яйце по 1 шт;
  • сіль, паприка, перець, спеції;
  • манна крупа, 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • відварена картопля, 200 г;
  • сир, 100 г;
  • вершкове масло, 30 г;
  • зелень.

Процес приготування котлет

Фарш заправляємо тертою цибулею, сіллю, перцем і спеціями на ваш смак, яйцем, манною крупою.

Масу добре вимішуємо та відбиваємо.

Картоплю розминаємо вилкою або натираємо на середній тертці – це зробить начинку більш повітряною та ніжною.

Змішуємо з тертим сиром, нарізаною зеленню, розм’якшеним вершковим маслом, солимо і перчимо до смаку.

Формуємо котлети з начинкою всередині, добре їх паніруємо в сухарях або муці.

Закуска на стіл. Показую, як я готую котлети з начинкою – так мало хто готує - детальний рецепт приготування

Обсмажуємо на олії з двох сторін.

Закуска на стіл. Показую, як я готую котлети з начинкою – так мало хто готує - детальний рецепт приготування

Закуска на стіл. Показую, як я готую котлети з начинкою – так мало хто готує - детальний рецепт приготування

Котлетки виходять дуже соковитими, начинка просто тане у роті та ідеально підходить до м’ясного фаршу. Ще смачніше робить котлети вершковий соус: у охолодженому розтопленому вершковому маслі перемішуємо дрібно різаний кріп, часник.

Закуска на стіл. Показую, як я готую котлети з начинкою – так мало хто готує - детальний рецепт приготування