Ви будете готувати цю закуску з помідорів постійно.
Необхідні продукти:
- Соняшникова олія 50 мл
- Вода 30 мл
- Оцет 9% 25 мл
- Цукор 3 ст. ложки
- Сіль 1 ст. ложка
- Червоний солодкий перець 1 шт
- Гострий перець 1 шт
- Часник 6 зубчиків
- Кріп 20 гр
- Петрушка 20 гр
- Помідори 700 гр
Як приготувати закуску з помідорів
Робимо маринад.
З’єднуємо в одному посуді олію, воду і оцет, сюди ж сіль і цукор, перемішуємо і залишаємо в вбік, поки готуємо продукти.
Беремо червоний болгарський перець і натираємо його на великій тертці, шкурочку від перцю ми не натираємо.
Щоб помідори вийшли з вогником, додамо половинку червоного перцю «вогник», очищеного від кісточок. Нарізаємо його дрібно і додаємо до натертого болгарського перцю, сюди ж видавлюємо часник, все перемішуємо і залишаємо настоятися.
Дробимо дрібно кріп і петрушку.
А тепер нарізаємо часточками всі помідори.
Частину нарізаних помідорів перекладаємо в ємність, де будемо маринувати їх, зверху відправляємо суміш перців з часником, сюди ж зелень, і частину маринаду. І так шарами викладаємо до верху.
Готову закуску накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 8 годин. Смачного!