Замість хмизу готую коржики. Тісто схоже, але готувати простіше та швидше

Замість хмизу готую коржики. Тісто схоже, але готувати простіше та швидше

Улюблений багатьма хмиз можна зробити набагато легше і швидше, подати його до сніданку або полуденку, як перекус.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт.;
  • сіль дрібку;
  • цукор, 2 ст.л;
  • сметана, 2 ст.л;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • борошно, 250 г.

Процес приготування

Яйця з цукром та сіллю перемішуємо.

Додаємо сметану та перемішуємо.

Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем і висипаємо в основу, вимішуємо тісто.

Руками вимішуємо тісто дуже добре, щоб не додавати багато борошна. Маса буде трохи липка, змастіть руки олією і вимішуйте.

Накриваємо тісто та залишаємо на 20 хвилин.

Стіл присипаємо борошном, тісто ділимо на 8 частин і розкачуємо в коржики.

Розігріваємо олію, викладаємо коржик і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Викладаємо на папір, остуджуємо та обсипаємо цукровою пудрою.

Замість хмизу готую коржики. Тісто схоже, але готувати простіше та швидше

Коржики хрусткі, ароматні, з бульбашками повітря та справжнім смаком хмизу.