Я так завжди готую картоплю на природі. А якщо ще покласти шматочки сала в картоплю, така смакота, що не передати словами.
Необхідні продукти:
- Картопля – 10 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – 0,5 ч.л.
- Паприка – 0,5 ч.л.
- Гострий перець – дрібка
- Розмарин – 2 гілочки
- Часник – 3 зубчики
- Соняшникова олія – 100 мл
Покроковий процес приготування:
Спочатку викладаємо фольгу.
Надрізаємо картоплю, дрібними часточками, але не до кінця. Після того як всю картоплю надрізали, викладаємо її на фольгу, а з самої фольги робимо човник. Картопля солимо і готуємо заправку.
У олію додаємо трохи солі, всі спеції (в інгредієнтах все написано), видавлюємо часник і розмарин і все перемішуємо.
Отриману суміш виливаємо на всю картоплю, розподіляємо прямо в розрізи. Зверху кладемо гілочки розмарину.
Загортаємо всю картоплю в фольгу.
Готувати можна двома способами: на сітці перевертаючи її з боку в бік або на мангалі, перевертаючи картопля шампурами.