Збираємося на шашлики. Готуємо картоплю, яка виходить смачніше м’яса

Збираємося на шашлики. Готуємо картоплю, яка виходить смачніше м'яса

Я так завжди готую картоплю на природі. А якщо ще покласти шматочки сала в картоплю, така смакота, що не передати словами.

Необхідні продукти:

  • Картопля – 10 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Паприка – 0,5 ч.л.
  • Гострий перець – дрібка
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Часник – 3 зубчики
  • Соняшникова олія – 100 мл

Покроковий процес приготування:

Спочатку викладаємо фольгу.

Надрізаємо картоплю, дрібними часточками, але не до кінця. Після того як всю картоплю надрізали, викладаємо її на фольгу, а з самої фольги робимо човник. Картопля солимо і готуємо заправку.

У олію додаємо трохи солі, всі спеції (в інгредієнтах все написано), видавлюємо часник і розмарин і все перемішуємо.

Отриману суміш виливаємо на всю картоплю, розподіляємо прямо в розрізи. Зверху кладемо гілочки розмарину.

Загортаємо всю картоплю в фольгу.

Збираємося на шашлики. Готуємо картоплю, яка виходить смачніше м'яса

Готувати можна двома способами: на сітці перевертаючи її з боку в бік або на мангалі, перевертаючи картопля шампурами.