Знала б раніше, приготувала б більше. Рецепт кабачків по-корейськи: красивий і апетитний салатик на зиму

Знала б раніше, приготувала б більше. Рецепт кабачків по-корейськи: красивий і апетитний салатик на зиму

Заготівля виходить гострої, пікантною, хрусткою, дуже ароматною і смачною. Такий салат вам точно сподобається, продукти для нього – самі прості і доступні.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 1.5 кг;
  • морква і солодкий перчик по 3 шт;
  • часник, 1 головка;
  • базилік, пучок;
  • коріандр, 1 ч.л;
  • гострий перець за смаком;
  • сіль, 1 ст.л;
  • цукор, 4 ст.л;
  • оцет 9% і олія соняшникова по 80 мл.

Процес приготування

Кабачки, солодкий перець і моркву ріжемо тонкою соломкою або тремо на тертці для корейської моркви.

Порада: щоб салат був не тільки смачним, але і красивим, овочі беріть різних кольорів.

Змішуємо овочі з зеленню, гострим перцем, сіллю і цукром, перцем, коріандром, паприкою і часником, оцтом.

Олія розігріваємо і поливаємо зверху спеції.

Перемішуємо і залишаємо на 3 години, періодично перемішуючи.

Розкладаємо по стерильним банкам, ущільнюємо і заливаємо соком.

Знала б раніше, приготувала б більше. Рецепт кабачків по-корейськи: красивий і апетитний салатик на зиму

Порада: паличкою прибираємо порожнечі, щоб в банках не залишалося повітря.

Накриваємо банки кришками, ставимо в каструлю на рушник і наливаємо теплу воду.

Знала б раніше, приготувала б більше. Рецепт кабачків по-корейськи: красивий і апетитний салатик на зиму

Стерилізуємо після закипання води 20 хвилин – 0.5 банки.

Закручуємо кришки, перевертаємо банки, вкутуємо до охолодження.

Зберігати салат можна в підвалі або в коморі.

Салатик виходить дуже смачним, овочі хрусткі, щільні, прекрасне доповнення до будь-якого святкового столу і просто для вечері.